Skip links

FÒRUM GASTRONÒMIC BARCELONA

El Servei de Promoció Econòmica i la Confraria de Pescadors de Palamós participen en el Fòrum Gastronòmic que es celebra al Recinte Montjuïc de Barcelona, del 18 al 20 de novembre de 2019.  L’horari d’obertura serà de les 10 h del matí a les 19 h  de la tarda.

Es disposarà d’un estand de Gamba de PalamósPalamós Peix situat al número 240, en la Zona Prodeca per a promocionar la Marca de Garantia Gamba de Palamós, les empreses i proveïdors especialitzats, els processos de comercialització i venda i els avantatges de formar part de la marca.

Palamós s’ha posicionat com un dels Ports mediterranis més innovadors i dinàmics  en la implementació de mesures per a la millora de la sostenibilitat dels recursos i la comercialització dels productes pesquers.

Actualment hi ha més de 100 empreses adherides a la marca (restaurants, peixateries, distribuïdors, empreses de transformació,  llotja del peix i embarcacions)

La Marca Gamba de Palamós té com a finalitat garantir la traçabilitat, des de la pesca fins al consumidor/a. Per tal de garantir la qualitat de la captura, manipulació i venda,  les empreses passen per una auditoria que certifica el compliment de les mesures establertes en el reglament de la marca.

També es promociona la Marca Gamba de Palamós en un SHOWCOOKING a L’ESPAI CUINA DE CATALUNYA

Dilluns 18 de novembre a les 12h, el Xef Vicenç Guimerà (L’Antic Molí *Michelin) cuinarà amb safrà de la Conca i Gamba de Palamós, acompanyat pel Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palamós.

En  finalitzar la sessió es serviran tastets per al públic assistent pel qual hi haurà una auditori conformat per unes 40 places.

Prodeca, Xarxa de Productes de la Terra (DiBa) i Girona Excel·lent (DiGi) impulsen L’ESPAI CUINA DE CATALUNYA, un punt de trobada de productors catalans de més de 1000 metres quadrats. El principal objectiu d’aquesta unió és crear un espai ampli i diàfan on el visitant de Fòrum Gastronòmic pugui recórrer Catalunya a través dels seus productes i gastronomia. Conèixer de primera mà els seus productors i elaboradors, les seves característiques i les seves aptituds culinàries.

Què trobareu al FÒRUM GASTRONÒMIC DE BARCELONA ?

  • 332 Expositors
  • Tallers temàticsamb degustació impartits pels millors cuiners/es, espectacles de cuina en directe, presentacions de productes, Fòrum Vi, Fòrum Dolç, Fòrum Lab, Premis i Concursos.

 

GAMBA DE PALAMÓS – PALAMÓS PEIX

Montjuïc, Pavelló 8, Nivell 0, Carrer A, Stand 240